Referenser

image007

Lou Rossling:
En del människor har fått den underbara gåvan att lysa upp vägen för oss andra. Jag kan lova att Staffan har den gåvan. Med ett stort hjärta och förmåga att beröra människor inspirerar Staffan oss att ta taktpinnen och bli ledare över våra egna liv. Lyckliga ni som får den möjligheten.

– Lou Rossling, Föreläsare och pedagog

Jonathan Rudman

Jonathan Rudman:
Med passion och entusiasm fick Staffan studenterna på Handelshögskolan att börja tänka på hur man genom mental träning kan må bättre och samtidigt nå sitt mål. Publiken gick därifrån med nya tankar och verktyg för att se möjligheter istället för problem. En väldigt bra föreläsare som vi kommer lyssna på fler gånger!

– Jonathan Rudman, Ordförande Entrepreneurship Society på Handelshögskolan i Stockholm

Helen_von_Platen

Helen Von Platen:
Inför 1500 förväntansfulla personer klev Staffan in med full energi och inspirerade om viljan att lyckas behöver vara starkare än rädslan för att misslyckas. Ingen gick därifrån oberörd.

– Helen Von Platen, Projektledare för Näringslivsdagarna 2014

Christer-Rasmusson---Grant-Thornton

Christer Rasmusson:
”Staffan Taylor höll en mycket lyckad föreläsning för nätverket Young Professionals som drivs av Grant Thornton. Föreläsningen var inspirerande och jag tror att alla fick en tankeställare om huruvida de kan nyttja sina timmar på ett bättre och mer givande sätt i sin vardag för att lyckas med deras mål och drömmar.”
– Christer Rasmusson, Grant Thornton

Joakim Jardenberg

Joakim Jardenberg:
Staffan Taylor är lösningen på energifrågan. Han lyser upp vilket rum som helst, och är en outsinlig kraft. Enastående energisk och inspirerande. Jag har haft nöjet att arbeta med honom som moderator vid ett flertal tillfällen nu, och det finns ingen jag hellre har som ciceron genom ett program. Han är ett komplett paket.

– Joakim Jardenberg, Internetguru

image008

Thomas Ek:
Jag hade det stora nöjet att medverka på Näringslivsdagen i Helsingborg tillsammans med Staffan Taylor. Jag blev imponerad av Staffans energi och höga intensitet. Hans utstrålning medförde att den stora publiken verkligen “var med på noterna”

– Thomas Ek, f.d. VD och Delägare på OBH Nordica

Eva Hemström - Vis Kommunkation

Eva Hemström:
Tack Staffan Taylor för morgonens föreläsning på morgonens fullsatta frukostklubb! Din intensitet och utstrålning gjorde att alla vi i medelåldern fick backslick med mittbena på kuppen.

– Eva Hemström, Vis kommunikation

Andrea Mesterbasic

Andrea Mesterbasic:
En stor förebild för mig! Staffan har ökat min tro på mig själv och gjort att jag vågar lita på min egen förmåga fullt ut.

Andrea Mesterbasic, entreprenör

image006

Kaj Jones:
Genom kreativa metaforer och en utmärkt retorik inspirerar Staffan hela publiken här på Capgemini. Vi konsulter blir introducerade till konkreta verktyg som är användbara för att upptäcka möjligheterna istället för problemen. Denna föreläsning lämnade ingen oberörd och vi går härifrån med insikten om att den enda som styr över ens egna tankar är vi själva.

– Kaj Jones, Capgemini